Coş gol
 x 

Cosul este gol

Total 0,00 lei

Politica de retur

Politica de retur

Produsele cumparate din Brataricharm.eu pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati serviciide curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.
Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie.
Brataricharm.eu va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.
Costul transportului este de 20 RON (TVA inclus),pentru un colet de minim 3 kg, și va fi achitat de client/cel care solicită returul.

Meniu